Başkan Sarı: Festivali adım adım planladık

Bu yıl 8’incisi düzenlecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’ne hazırlık kapsamında üçüncü toplantı gerçekleştirildi. Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve festival komitesi üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda festivalin planlaması yapıldı.

26-27 Ekim tarihlerinde düzenlecek olan festivalde  binlerce ziyaretçiyi Altınözü’nde ağırlayamaya hazırlandıklarını kaydeden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, festivali adım adım planladıklarını söyledi. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Sarı,  “Altınözü’müzde festival planlamasını yaptık. Yurtiçinden ve yurtdışından binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırladığımız 8. Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalimizin 3. Komite toplantısını gerçekleştirdik.

Altınözü Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert Başkanlığındaki komite toplantımızda festivali adım adım planladık. Geçmişten aldığımız ilham ile geleceği planladığımız toplantımızın ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, toplantımıza katılan değerli komite üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber: Sabahattin Atasoy