Kaymakam Sert ve Başkan Sarı’dan Mersin’de Altınözü mesaisi

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert ile birlikte Mersin Karayolları 5’inci Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Bölge Müdürü İlhan Aytekin ve yardımcısı Nadi İsaoğulları’nı ziyaret eden Kaymakam Sert ve Başkan Sarı, Altınözü’nde yapılmayı bekleyen Karbeyaz ve Yolağzı yollarının yanı sıra Altınözü Antakya karayolunun ikinci etabı için de bölge müdürü Aytekin’den talepte bulundu.

Altınözü’nün ihtiyaç duyduğu yolların yapımı için yapılan görüşmeyle ilgili bir açıklama yapan Altınözü Belediye Başkan Rıfat Sarı, “Kaymakamımız Sayın Mehmet Sert ile birlikte Mersin Karayolları 5. Bölge Müdürü olarak atanan ve görevine başlayan Sayın İlhan Aytekin’i ve Bölge Müdür yardımcısı hemşehrimiz Sayın Nadi İsaoğulları’nı ziyaret ederek yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Ziyarette, ilçemizde ihtiyaç duyulan yol çalışmaları ve ulaşım projeleri hakkında istişarelerde bulunduk. İlgileri ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. Haber: Sabahattin Atasoy