Hatayspor’da endişeye yol açacak bir tablo yok

Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Hatayspor’un ilk 4 haftada aldığı sonuçları değerlendirdi.  Alınan 1 puanın taraftarları endişeye sürüklememesi gerektiğini ifade eden Mıstıkoğlu, 3-0 kaybedilen Samsunspor maçı dışında diğer 3 maçta da sahada rakiplere göre daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, bariz hakem hataları nedeniyle puanları kaçırdıklarını aktardı.

Yapacakları takviylerle takımın iyi yerlere geleceğine olan inancını paylaşan Mıstıkoğlu, süre istedi. Yeni transferlerin takıma katılmasıyla başarılı sonuçların art arda geleceğini söyleyen Mıstıkoğlu forma sponsorluğu ile ilgili de konuştu.

FORMA BASTIRMAK İSTEMEDİK ÇÜNKÜ!

Başkan Mıstıkoğlu, “ Göğüs sponsoru bulamadığımız için forma bastırmak istemedik. Bu yüzden satıları geciktirdik. Sponsorluk meselesinde taraftarlarımız endişeye kapılmasın. Bunlar çözülecek işler. Biz her sene şirketlerin, firmaların, kapısını çalmak yerine Hatayspor’a kalıcı ve istikrarlı gelirler kazandırmanın hesaplarını yapıyoruz” diye konuştu. Haber: Sabahattin Atasoy